ERVARINGEN

Het liefst schrijf ik hier over onze kinderen, een zoon en een dochter, en over hoe zij, met hun partner, weer bouwen aan de toekomst van hun dochters en zonen. Ja, ik ben de gelukkige opa van vijf kleinkinderen, van drie meisjes en twee jongens. Het ene gezin woont in Nederland en het andere gezin woont in Canada.
Ik zal nooit meer die jongen/man worden die ik was voordat ik vader werd. Het leek allemaal zo mooi en het was allemaal te behappen, ook toen het eerste kind zich onverwacht aanmeldde.
Komt het doordat ik vader/opa ben dat ik gelukkig wordt van al het kleine dat ik zie, dat ik emotioneel kan zijn van een moment? Of komt het gewoon omdat ik ouder wordt?
Maakt niet uit, het zijn de ervaringen die het doen en die bouw je alleen op met andere mensen en doordat de tijd nooit stilstaat.
In de linkerkolom staat het menu, het zijn de verhalen van ons met de camper. Soms zijn ze simpel en eenvoudig en soms zijn ze persoonlijk met een zweem van het verleden. Ik gun de mensen die dit lezen veel plezier.